Greenfee

Eksjö GK erbjuder en intressant golfbana i vacker kulturell miljö på Skedhults Gård med anor från 1600-talet. Banan är en omväxlande parkbana med naturliga, vackra sjöar.

Greenfeeavgifter

För seniorer kostar det 380 kr att spela vardagar, och 450 kr på helger och helgdagar.
Juniorer betalar 125 resp. 175 kr. Äkta makar spelar tillsammans för 700 resp. 800 kr.

Från 26 oktober gäller vintergreener, och korthålen spelas inte. Vintergreenfee är 100 kr alla dagar.

Golfhäftet gäller alla dagar och gäller en gång till halva priset! Har du Viasatgolfappen? Då gäller 40% rabatt på ordinarie greenfee!

Övernattning

Vid banan finns det gamla kulturhuset Oxenstiernska med fyra rum att hyra, och den s.k. Flygeln med tre rum. Rummen har mellan två och sex bäddar, toaletter finns i huset, dusch i klubbhuset.

Vi erbjuder golfpaket med övernattning enligt ovan, frukost, green fee och lunch för 700 kr på vardagar och 800 kr på helger.

I priset ingår inte städning eller sängkläder.

Det går också att få förmånliga golfpaket på Eksjö stadshotell och på Ullinge värdshus, båda på bekvämt bilavstånd från golfbanan.

Husvagnsparkering finns vid banan med tillgång till el (10 platser, ej förbokning). Det kostar 100 kronor per natt och då ingår toalett och dusch i klubbhuset.

Hitta till Eksjö GK

Banan ligger vid väg 33 mellan Eksjö och Nässjö (GPS 57.644782, 14.900318).

Från Eksjö: Kör 5 km mot Nässjö, skylt golfbana, sväng höger.

Från Nässjö: Kör 15 km mot Eksjö, skylt golfbana, sväng vänster.

Övrigt

Tidsbokning alla dagar från 1 april till 31 oktober. Bokningsbara tider mellan 06:30 och 19:30.

Det krävs handicap 54 eller bättre för att spela på banan.

Greenfee

Vi stödjer Eksjö GK: