Bäste medlem i Eksjö Golfklubb!!

Säsongen 2018 håller på att avslutas och 2019 närmar sig snabbt! Om du som medlem har några förändringar inför 2019 så vore det tacksamt om kansliet får den informationen snarast. Det kan vara kontaktuppgifter, att du ska flytta eller ngt annat som påverkar ditt medlemskap 2019!

Vet du redan nu om några förändringar så går det bra att maila till kansli@eksjogk.se senast den 31 dec 2018!!

Klubbens årsmöte är planerat till den 17 februari 2019 kl 15.00 på Eksjö Stadshotell. Kallelse kommer mailas ut 3 veckor innan mötet och alla handlingar finns att tillgå på klubben 1 vecka ínnan mötet!

Kansliets öppettider under dec kommer variera ngt, men oftast mån-to mellan 10-14! Avvikelser förekommer.

OBS! Det finns fortfarande golfhäften till försäljning på kansliet!

Peter/Burra