Välkommen som gäst på Eksjö GK!

Eksjö GK kan stolt visa upp idrottsliga framgångar i flerfaldige Europatoursegraren Pierre Fulke, vars största ögonblick i karriären var segern i Ryder Cup 2002.

Bland de talanger som följer utmärker sig Gustav Andersson som har följande facit: Gustaf Andersson har i år spelat 14 tävlingar. Han har klarat 13 kval. På dessa 14 starter har det blivit 7 topp-10-placeringar. Som bäst har Gustaf Andersson en 2-plats i Skandia Tour Riks #6 Småland och en 2-plats i Götaström Junior Open.

Eksjö Golfklubb har alltid visat framåtanda och en vilja att utveckla såväl banan som servicen för klubbens medlemmar och gäster och är idag en väl fungerande golfanläggning som jobbar hårt för att tillfredställa den moderna golfspelarens krav på kvalitet och trivsel.

Vi hoppas Ni känner av detta arbete såväl på banan, klubbhuset och restaurangen.

Ha en bra dag och på återseende!

Lokala regler Eksjö 2017_en sida