Hej alla medlemmar i Eksjö Golfklubb!

Valberedningen har påbörjat sitt arbete med att sätta ihop förslag till ny klubbstyrelse 2018.

Nu vill vi ha din hjälp att hitta medlemmar som är intresserade av att göra en insats för klubben!

I klubben finns c:a  30 % kvinnor och 70 % män. Styrelsens sammansättning bör spegla denna verklighet.

Vi vill därför ha förslag på främst kvinnliga kandidater men självklart är vi tacksamma för alla förslag!

Är du själv intresserad eller känner du någon som vill vara med och utveckla klubben är vi tacksamma om du kontaktar någon av oss.

Tack på förhand!

Valberedningen

Wilhelm Sigsjö                                                                               Kristina Carlo

070 9904388                                                                                  070 6948463