Höglandets Damslag 2017!!

Härmed bjuder Eksjö GK in till en damtävling, i ett led att synliggöra och uppmuntra damerna i våra klubbar.
Vi har förstått att det sociala samspelet är viktigt för damer och därför har vi valt att ha ett upplägg med shotgun-start och efterföljande gemensam lunch.
Vi tror också att den låga anmälningsavgiften, 200 kr inklusive lunch samt fri tävlingsgreenfee, bidrar till att många damer väljer Eksjö GK denna septemberdag.”

Tävlingen spelas i 3 klasser, A och B klass spelar slaggolf och C spelar poängbogey. Max hcp 36,0 Anmälan är öppen på Min Golf.

Incheckning från 08.00

Gemensam start 10.00

Lunch och prisutdelning ca 14.30

Tävlingen sponsras bl a av Carlós samt Coop i Forserum!

Följande klubbar är inbjudna: Eksjö GK, Vetlanda GK, Tranås GK, Nässjö GK, Hook GK samt Wiredaholms GK