Vad händer på Skedhult!! Städdag!! Rangen !! Årsavgifter !!

Det händer väldigt mycket just nu på Skedhult! Banpersonalen håller på att förbereda öppning av rangen som vi hoppas kunna öppna till helgen 14 april. Samtidigt ska golfbanan förberedas för öppning kommande vecka (16), datum ej klart! Skedhults Golfrestaurang har öppnat för säsongen.

Klubben kallar till städdag lördag den 21 april kl 09.00-12.00. Hålvärdarna träffas kl 08.00 för genomgång med Banchefen Thomas Andersson. Efter städdag bjuder klubben på lättare lunch. Efter lunchen ordnas en enkel städgolf ( ca 13.00 )för de som har städat! Anmälan till kansliet!
Städbild web
Ett tips till er som ännu inte betalat årsavgiften är att göra det omgående om ni vill kunna boka tider när banan öppnas!

Peter/Andreas