Dags att byta grepp?

Är du sugen på nya grepp? I verkstaden kan du få hjälp med att hålla din utrustning i topptrim. Vi utför greppbyten och kapning  av klubbor. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill ha hjälp med din utrustning.

VARFÖR SKA JAG BYTA GREPP?

Är dina grepp gamla och utslitna kommer du förmodligen att behöva hålla klubban hårdare som i sin tur leder till att muskler och leder i armarna blir spända och din sving blir sämre. Du tappar kontrollen över klubban och både längd och riktning på slaget kan bli sämre. Gummi är en färskvara och börjar redan att torka efter 1-3 år beroende på användning.

RÄTT ANPASSADE GREPP?

Får du ont i händerna när du spelar så kan det bero på att du har fel typ av grepp. Har du för tjocka eller för tunna grepp så kommer det att påverka ditt sätt att svinga klubban. Rätt anpassade grepp ger mer stabilitet och mer fart i svingen. Ta med dig klubborna och prata med oss så ska vi hjälpa dig att få rätt grepp.

HUR OFTA SKA MAN BYTA GREPP?

Någon gång mellan 12-18 månader, max 2 år. Spelar man mycket golf, 2-3 gånger i veckan och tränar en hel del, så bör man byta varje år. Vi har ett brett utbud av olika grepp. Vi har valt att hålla låga priser på grepp för att du ska kunna byta med jämna mellanrum.

Priser på greppen får du av Carl inne på kansliet.