Eksjö Golfklubb söker ny Restauratör till Skedhult, alternativt café verksamhet!

 

Annons Hallmedia pdf

Restaurangen är modernt utrustat och har plats för ca 100-tal gäster. I direkt anslutning till lokalerna finns en terrass för uteservering. Utöver fika, ev lunch anlitas restaurangen/cafét för middagar i samband med företagsgolf, klubbens olika aktiviteter, golfpaketsgäster, gästspelare  mm.

 

Vi söker dig som är villig att driva verksamheten på Skedhult och har ambition att utveckla verksamheten. Förhoppningsvis bör verksamheten vara igång mitten av april då golfbanan öppnar för säsongen.

Förmånliga villkor erbjuds under 2020.

Eksjö Golfklubb ligger lättillgängligt mellan Eksjö och Nässjö. Från Eksjö är det ca 5 km till golfklubben.

Vid intresse bör kontakt tagas omgående till Peter Börjesson via telefon 0381-13525,

Mobil nr 0708-584 039 alternativ mail kansli@eksjogk.se

 

Historik:

Eksjö Golfklubb är en av landets äldsta klubbar (medl. nr 23 i SGF). Klubben bildades 1938 av en grupp officerare vid de båda regementena i Eksjö.
Man anlade en 9-hålsbana invid det militära övningsfältet på Ränneslätt. 1975 byggdes en ny 18-hålsbana på de åkrar och ängar som tillhört Skedhults Gård, vilken några år tidigare inköpts av Eksjö kommun.
Eldsjälar i klubbledningen och aktiva medlemsinsatser bidrog till låga byggkostnader. Klubbhuset tillkom 1981 och byggdes ut 1990.
Banan är vacker, omväxlande och tekniskt intressant. Den rankas som en av de bättre i Sverige och är ritad av banarkitekt Anders Amilon.
1998 förvärvade klubben marken och de byggnader som tidigare arrenderades av Eksjö kommun. Idag äger klubben således hela anläggningen.
Klubben har idag ca 800 medlemmar