Golfpaket

Bo och spela golf hos oss!

Vid banan finns det gamla kulturhuset Oxenstiernska med fyra rum att hyra, och den s.k. Flygeln med tre rum. Rummen har mellan två och sex bäddar, toaletter finns i huset, dusch i klubbhuset.

Vi erbjuder golfpaket med övernattning enligt ovan, inkl greenfee för 550 kr på vardagar och 650 kr på helger.

I priset ingår inte städning eller sängkläder.

Det går också att få förmånliga golfpaket på Eksjö stadshotell och på Ullinge värdshus, båda på bekvämt bilavstånd från golfbanan.

Husvagnsparkering finns vid banan med tillgång till el (10 platser, boka gärna på plats). Det kostar 150 kronor per natt och då ingår toalett och dusch i klubbhuset.

Klubben kommer hålla en del av restaurangen (klubbrummet) öppen för kaffe, läsk,kaka,macka mm. Öppettider är 07.00-21.00 med tidlås. Betalning sker via Swish och det finns uppsatta skyltar med QR kod.