Gamla Grabbar

Gamla Grabbar planerar extratävlingar 29/9 6/10 och 13/10

Där Gamla Grabbar bjuder in alla damerna att delta, ingen startavgift, däremot kommer två förstapris att delas ut, ingen klassindelning men två första pris, Bästa dam o Bästa herr delas ut

Dessutom erhåller de två första damerna, som anmäler sig till respektive omgång ett extrapris.

Välkomna hälsar Gamla Grabbar

Resultatlista A-klass omg 11

Resultatlista B-klass omg 11

RE 2020(11)

Matchspel Spelschema slutresultat Grattis Jesper Raaby

Nu är matchspelet i GG färdigspelat. Finalen spelades idag i behagligt golfväder inklusive en snabb regnskur. Trots folkhälsomyndighetens tal på max 500 personer var det glest med publik och massmedia syntes inte till. Kanske det berodde på att det var ont om sittplatser. Undertecknad gjorde så gott han kunde men det räckte bara till en andraplats. / B Lindvall

Senaste nytt 20 juli Gamla Grabbar:

Tänk på att även om du anmält och betalat avgiften för årets seriespel måste du anmäla dig i GIT till varje tävlingstillfälle du ämnar delta. Observera att vi stänger anmälan söndagskväll respektive tisdagskväll.

Endast ett scorekort / boll på vilket samtliga scorer anges ska lämnas in efter genomförd rond.

Tänk på och följ folkhälsomyndighetens rekommendationer. Inga hige five vid HIO eller dylika bravader.

Svinga lugnt hälsar GG-kommittén

Nystart Gamla Grabbar:

Vi planerar att starta Gamla Grabbars seriespel 28 juli och kommer att spela 12 omgångar  ett par torsdagar är också inplanerade. Uppdaterat spelschema finns på hemsidan.

Vi kommer inte att ta ut någon serieavgift i år men sedvanlig startavgift om 20 kronor / omgång .

För att minimera hantering av kontanter har vi beslutat att startavgiften erläggs i förhand för samtliga omgångar

Anmälan görs genom att swisha 240 kronor till  Bo Lindwall på nr 070 261 00 13

Kan man inte delta i samtliga omgångar sker ingen återbetalning.

För att göra scorekortshantering så enkel som möjlig kommer endast ett scorekort per boll att presenteras och en av deltagarna blir utsedd som lagledare och noterar samtliga scorer. Det är endast detta kort som ska lämnas in, övriga spelare i bollen kan på eget kort föra sin score för kontroll.

Anmälan till spel görs i GIT och anmälan stänger söndag kväll för tisdags-omg och tisdag kväll för torsdags-omgång.

Gamla Grabbar ser till att ett kort per boll finns på plats

Spel sker i två klasser A 0-18 resp B18,1-36 är ditt spelhandicap högre än 36 spelar du på 36 du spelar hela serien i den klass du startar och vi räknar de sju bästa ronderna. Här är det nu justerat gällande spelhcp…ska vara hcp vilket innebär att du kan få fler slag än 36 som det blev första tävlingen.

Matchspel:

Vi kommer även att lägga upp anmälan till matchspel som en tävling i GIT.

Anmälan är öppen till den 12 juli därefter sker lottning

Startavgiften för matchspel är 100:- enligt beslut på vårt decembermöte.

Avgiften erläggs via swish till Bo Lindwall på nr 070 261 00 13märk betalningen med match.

Är inte avgiften erlagd när lottning sker stryks deltagaren.

Övrigt:

Vår planerade klubbtävling i Falköping får vi skjuta på till nästa år

Avslutning med prisutdelning här får vi återkomma med besked senare under säsongen.

Lycka till med spelet hälsar GG-kommittén

tillfalliga-kompletterande-tavlingsvillkor-corona

Spelprogram 2020 uppdaterat Juni 2020 1