Gamla Grabbar

Notera att spelprogram gäller under förutsättning att vi får tävla enligt Svenska Golfförbundet.

Eksjö Golfklubb följer riktlinjerna från SGF fullt ut. SGF riktlinjer tävlingar tills vidare.

Info Gamla Grabbar 30 mars

Kopia av Spelprogram 2021

Nystart Gamla Grabbar 2021

Miljöpatrullen 2021

Telefonlista 2021 8 april

A-Klass O.O.M

B-Klass O.O.M

Running Eclectic:

RE 2021(14)

Match Tranås

Gamla Grabbar info inför 2021

Hej Gamla Grabbar

Corona har ställt in vårt sedvanliga Glöggmöte, men vi vill ändå informera lite om GG,s planerade verksamhet inför 2021

Först ett stort tack för ert engagemang i den märkliga säsong vi alla fick uppleva, betalningar, scorekortshantering mm fungerade alldeles utmärkt.

Vi föreslår att Handicapgränser justeras  för A resp B spelare gränsen för A-spelare höjs till 20,0 och blir för B-spelare 20,1. Detta görs för att utjämna grupperna. Spelare med HC över 36,0 spelar på HC 36,0

Föe spel i Höglandstouren gäller också 20,0 och 20,1 för repektive grupp.

Vi planerar att spela vårt seriespel lika 2019 års spel. Dva A, B för sig, blanda start vart tredje tillfälle samt några Shotgunstarter där vi försöker med hamburgare eller korv efter rundan.

Nyttja Golfens IT-system GIT för resultatredovisning.

Avgifter seriespel 300:-, hela säsongen.

Hur betalningar ska ske återkommer vi till., men efter som Swish fungerade så bra i år vill vi gärna få till något liknande.

Klubbmatch förutsatt att vi kan resa, Peter Liljegren och Mats Martinsson kvarstår som ansvariga med hjälp av övriga i GG kommittén

Matchspel mot Tranås GG i Maj i Eksjö.

Planerar för utbyte med Västervik Vår o Höst en gång på respektive bana.

Miljöpatrull som tidigare och utbyte med Skinnarebo GK

Samtliga kommitté-medlemmar är beredda på att ta ett år till vid rodret

Alla plus 55 är välkomna att spela med GG

Trevliga helger önskar GG-kommittén