Senioras upptaktsmöte 2019

Hej alla golfvänner!

Missa inte detta!

Äntligen är det dags för Senioras upptaktsmöte och säsongens första speldag.  Torsdagen den 02:e maj möts vi kl. 08.30 på golfbanan.

Hoppas att ni alla känner ett visst sug att få vädra klubborna igen och längtar efter en ny spelsäsong i glada damers sällskap och med lagom varmt väder.

Denna dag spelar vi en 12 håls-runda, lagtävling ”Texas Scramble”. Därefter äter vi en lunch på restaurangen. Efter kaffet går vi igenom spelprogrammet och informerar om lite nyheter inför säsongen.

Kom ihåg och påminn varandra om uppstarten, dra med er några nya damer som behöver spelkompisar, tänk på ev. nyinflyttade och peppa damer som lagt klubborna på hyllan att de borde testa igen. Vi vill ju bli fler i vår grupp!

Nu hoppas vi att solen börjar värma så att vi får en lång och härlig golfsäsong. Det ska bli riktigt roligt att får se er igen!

Välkomna

Seniora kommitèn

Lena C Bjering, Birgitta Karlsson, Karin Rostedt, Agneta Svensson, Anna Wijkström