Lektioner

Kampanj MAJA  –  99:- / 25 MIN-LEKTION

Som tidigare meddelats så har EGK gjort en överenskommelse med Golfstore på Vetlanda GK för att under hösten 2019 delvis täcka upp tränarbehovet efter att Burra slutat på Eksjö GK.

Överenskommelsen innebär att EGK ”hyr in” Maja Blom under 6 timmar per vecka och denna tid skall förläggas till torsdagar – kl 13-19. Tiden 17-19 är ägnad för Juniorträning medan övrig tid är till för enskilda lektioner.

Maja är 25 år och har arbetat som tränare på Vetlanda GK de senaste 4 åren och hon blev klar med sin PGA-utbildning 2019. Innan hon blev tränare har hon spelat golf på elitnivå. Maja brinner för att  ”golf är en idrott för alla” och har en modern syn på golf­swingen och anpassar sin träning till alla spelares nivåer. Hon är även väl insatt i dagens moderna träningshjälp­medel – Trackman o dyl.

Vi medlemmar inom Eksjö GK är generellt sett dåliga på att ta ansvar för vår egen golfutveckling. Golf är ett ständigt lärande och vi behöver alla hjälp att förbättra eller under­hålla vår spelstandard.

Styrelsen för EGK vill därför stimulera våra medlemmar att utveckla sin golf genom att ta lektioner. Det kan gälla såväl swing-teknik, närspel eller spelstrategi. De flesta spelare har många slag att tjäna genom att t ex  förbättra sitt närspel och detta är ett område som alla kan utveckla sig inom oavsett fysiska förutsättningar.

 

EGK´s erbjuder därför sina medlemmar att boka lektioner med Maja till ett ”introduktions-pris” under resterande säsong – 99 kr / lektion på Skedhult. Bokning sker via vårt kansli och bokningsbara tider för enskilda 25min-lektioner är 13–16.

Ta nu chansen att få inspiration till förbättring och något nytt att träna/ tänka på inför nästa säsong.

0381-13525

 

Välkomna,

Styrelsen EGK

Hans Ljung