Tävling

Lokala regler Eksjö GK 2019

Kompletterande lokala regler och tävlingsvillkor Eksjö GK 2019

Tävlingsprogram 2019 (1)

Äntligen är det dags för en ny tävlingssäsong!

I år kan du hitta några nyheter i vårt tävlingsprogram, bland annat ska vi testa på en tävlingshelg i semestertider. Många klubbar har sina tävlingsveckor och vi börjar i liten skala genom att bjuda in till Eksjö Golfklubbs tävlingshelg 13 – 14 juli.

Andra nyheter som du hittar i vårt program är:
✓ AW Golf (AfterWork) där tanken är att vi spelar 9 hål och därefter äter och dricker något gott i restaurangen. Ansvariga för dessa 9-hålstävlingar är Gamla Grabbar och Damsektionen.
✓ Frukostgolf. Här samlas vi till en gemensam frukost och därefter blir det kanonstart för en kombinerad singel- och lagtävling. Ett ypperligt tillfälle att lära känna flera medlemmar.
✓ Höglandets Herrslag. Sedan tidigare har vi genomfört Höglandets Damslag och nu är det dags att herrarna får en egen tävling. Kanonstart och gemensam lunch. Vi bjuder in närliggande klubbar.
✓ KM hcp. 18 hål, en klass, kanonstart och efterföljande lunch.

Utöver dessa nyheter finner du våra årligen återkommande tävlingar såsom KM, Höglandet Runt, Midsommargreensome, KM Matchspel m.m.
Årets upplaga av Volvo World Challenge spelas i Nässjö 16/6.

Men närmast i tid ligger vår Öppningsscramble 1/5 samt TÄKO-slaget 12/5. Gå in och anmäl er direkt så ni inte missar chansen till härliga dagar ute på Skedhult.
Du finner årets Tävlingsprogram i sin helhet på vår hemsida.

Välkomna till en härlig golf- och tävlingssäsong hälsar TÄKO.